So today, the Supreme Court of Nigeria don declare Hope Uzodinma as the winner of the Imo State Election after dem don sack Ihedioha comot from office.
After a seven-man panel of the apex court led by the Chief Justice of Nigeria wey be Tanko Muhammad, unanimously held that Emeka Ihedioha no be duly elected Governor.

Okay! we fit accept that. no be new thing for the Banana Country. But wetin no dey accepted na dem declaring Hope Uzodioma as the winner.

How can Hope Uzodioma wey carry 4th for the last election come be the winner because the winner dey sacked?

I dey think say the Supreme Court go need make dem explain this Mata give all well-meaning Nigerians.

Make una see the INEC election result for down:-

1. PDP: Ihedioha Emeka 273,404
2. AA: Uche Nwosu 190,364
3. APGA: Ifeanyi Ararume 114,676
4. APC: Hope Uzodinma 96,458
5. YPP: Ikedi Ohakim 527
So Guys

READ  Usain Bolt Don Carry Injure For Final Race Career

Shey this thing dey right make Supreme Court To Declare Hope Uzodinma As The Winner After Dem sack Ihedioha?

Make we hear more Mata from una…





Am Chinedu, an unserious funny boy, if you spend 15 minutes with me without laughing you know you have a spiritual problem.All I can say about me is that " I am a coconut headed boy "

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *